MENU

Versió 1 ESPECTACLE LLLiterate Laundrettes Treuen els draps bruts!

LLLiterate Laundrettes- Treuen els draps bruts/Un spectáculo emocionant, catárico & ple d’alegria. Una instal·lació poetica, un espectacle musical i interactiu per a nens i adults.

LLLiterate Laundrettes Treuen els draps bruts! Les Laundrettes Literàries sedueixen al públic amb poemes palpitants i cançons provocadores en una actuació musical. La rentadora, convertida en una màquina de discos, serveix com un petit escenari per ballar i recitar. Les Laundrettes comparteixen la seva “roba bruta” en una manera poètica, juganera amb un toc d’humor. En una interacció lúdica conviden al públic de treure els seus draps bruts, no obstant això els draps nets també estan molt benvinguts. El públic escriu les seves secretes, tafaneries, desitjos, esperances i somnis en peces de roba i les penja en l’estenedor L’estenedor creix de manera significativa, en menys d’unes hores apareixen uns 60 nous confessions!

Espectacle de 3x45min, incloent instal·lació artística de poesia i l’etapa de rentat de la màquina màquina de discos. Disponible en holandès, anglès, francès i espanyol.