MENU

AJE-DREZ Teatre

Sabrina de Valle i Maisa Perk i Maisa Perk han ajuntat els seus punts creatius forts per donar vida a la compania teatral que té ingredients de clown, dansa, teatre d’objectes, cant amb un toc d’acrobàcia. La compania va néixer el 2017 amb una missió la recerca a la il•lusió. La seva primera obra Ara que? que va s’estrena aquest estiu a Bèlgica al festival Brouwsel op straat.

‘I ara que?’
Un espectacle infantil multidisciplinari amb humor

 I ara què? És un espectacle familiar sobre un desacord entre dues desconegudes, que es converteix en una veritable trobada i un sorprenent diàleg a través de la manipulació d’objectes, teatre físic, contes, dansa i humor.

La senyoreta Carta és molt elegant i li encanten les aventures, viatja sempre amb diversos objectes, que usa en una manera estranya i divertida.

A Maiya li agrada molt volar, ballar, els contes, els moments tranquils i complicar-se la vida de tant en tant. En la seva maleta té tot els ingredients necessaris per aconseguir ho.

Una estació, dues vies i l’últim tren en cada via llest per a les respectives destinacions.
La senyoreta Carta arriba a la via1 just a temps, per veure com sali la seva ultimo tren.
Maiya arriba a la via 2 just a temps, per sentir l’ultimo chu chu del seu tren.

 Les dues estan desesperades i es pregunten: “I ara què?” sense adonar-se de la presència de l’altra, fins que les dues vegin el meravellós saló del te, amb una taula, dues tasses i amb únicament una cadira.

La senyoreta Carta i Maiya tenen tota la nit per trobar una solució de qui es pot asseure en la cadira a prendre el te i no solament tenen temps per a això, sinó també tenen el temps per compartir tot el que tenen un les seves maletes en el saló de te de miracles.

 I Ara què?

Una història sobre les relacions, les coses i les actituds/idees que ens donen il•lusió. Una història que revela que l’aventura i la màgia no solament estan en el viatge i que viatjar no soló és traslladar-se d’un lloc a un altre, ja que es pot viatjar de moltes formes.