MENU

Sobre Mi

La creativitat és el meu O2

La vida és com una simfonia: que s’inicia, es desenvolupa amb els seus concordes, notes, silencis, reiteraciones, acelerando i retrasant.

Sóc un multi talent creatiu que obté la seva energia del desenvolupament de nous projectes culturals, socials i artístics. Un coach que sempre aposta per treure el màxim potencial dels seus clients at i en general d’altres humans, una organitzadora d’esdeveniments talentosa, dedicada i eficaç, una presentadora fet a la mesura; seriosa i elegant quan sigui necessari i alegre animant al públic amb passió i art quan l’ocasió ho sol·licita, una coreògrafa sensible i directora que sempre està buscant el toc humà en les seves creacions. Una artista determinada, energètica polifacètica que combina la creació col·lectiva, poesia, fotografia, dansa, teatre físic, teatre, teatre sensorial i el performance en el seu treball artístic.

La meva mare em crida Octupus; “Pop”, diu que en cada tentacle dos un o mes projectes. Jo em dic pel nom que els meus pares em van donar; Maisa Sally-anna Perk. Maisa significa mare terra, em sembla un nom amb un significat preciós. No obstant això de vegades vaig per la versió més curta; Mai