MENU

Presentadora/ Mestra de Cerimònia

Cada esdeveniment cada cerimònia té i necessita el seu toc personal, durant mes de 15 anys he tingut he el gust de presentar esdeveniments i cerimònies de diferents estils, gustos i de publico molt variat a més en tres diferents idiomes, Angles, Castellà i Holandès.

Si aquestes planificant el teu esdeveniment cultural, d’empresa o la teva cerimònia de noces civils o qualsevol altra celebració i t’agradaria la presència d’una Mestra de Cerimònies o mes bé d’una presentadora amb anys d’experiència, que disposa del coneixement i art per personalitzar l’esdeveniment just en la manera que desitgis i així convertir l’esdeveniment en un veritable èxit, pots comptar amb mi.
Organització i producció d’esdeveniments,

La creació i la producció de qualsevol tipus d’esdeveniment corporal, cultural, festes privades i producció d’espectacles és un treball artístic, una obra mestra en procés. Una obra mestra, que es crea amb una bona comunicació, escolta, delicadesa, dedicació i professionalitat, amb la qual tots se sentin mes que satisfets.

Cada artista, espectacle, esdeveniment és diferent i després d’haver realitzat més de 100 esdeveniments i haver treballat amb més de 300 artistes durant mes de 15 anys m’ha permès establir sòlides relacions de col•laboració artístiques i creatives amb nombrosos artistes i altres professionals que es dediquen al món artístic.

Quan creo un esdeveniment poso l’enfocament en les persones que assisteixin a l’aquest esdeveniment i a fer arribar el missatge del client en una forma única, produint esdeveniments on la creació d’experiències juga un paper important, causant la interacció dels assistents i una experiència extraordinari amb un gran impacte, independentment de la grandària de l’esdeveniment.

Per mes informació sobre els tallers o un taller personalitzat contacta-em sense cap compromís