MENU

Coaching per a artistes

En els últims anys he tingut el plaure de poder d’acompanyar a artistes varis en el seu procés creatiu, des del desenvolupament d’un moviment a acompanyar l’artista a treballar el bloc artístic, a acompanyar l’artista portar a acabo la seva obra teatral. Sempre ha estat una experiència grata inspiradora que he viscut amb molta dedicació i passió.

La clau de coaching és l’art d’acompanyar a una persona, entendre-li i recolzar-li a plasmar les seves idees i convertir-los en accions, despertar tot el seu potencial, aconseguir millores i creixements significatius en el seu treball artístic, la millor utilització del talent existent, la coordinació i gestió d’esforços perquè impactin en els resultats i així arribar a la consecució de les seves metes.
Cada projecte artístic és com un beu, un fill que cal parir, nodrir, alimentar, estimular per desenvolupar-ho i fer-li créixer en la millor manera i estic aquí per acompanyar-te en aquest procés i fer que el teu projecte creatiu evolucioni i brilli.