MENU

Sessions de Coaching

Que t’inspira? Com treballes un través de blocs creatius? Com millora la seva situació laboral Real? Com pots ser més assertiu? Com pot ser més efectiu? Com pot treballar millor en un equip? Com pot usar les seves fortaleses i talents per aconseguir els seus objectius i determinar el seu camí? La majoria de nosaltres tenim la necessitat natural d’evolucionar i aconseguir el nostre ple potencial, ús professional i personal. En els últims anys he tingut el plaure d’acompanyar un varis individus i grups en el seu procés professional i creatiu. Cada sessió ha estat una experiència poderosa, significativa i inspiradora. El coaching és l’art d’acompanyar,
comprendre i recolzar, traduir les ideïs i convertir-les en accions, despertar tot el potencial, aconseguir millores i un creixement significatiu. La coordinació i la gestió dels esforços impacten els resultats i aconsegueixen els objectius. Cada projecte, somni, objectiu és com un bebè, un nen que necessita ser nodrit, estimulat per desenvolupar-se i créixer de la millor manera.

Un través d’escoltar, qüestionar eficaçment, identificar el “problema”, l’actitud defensiva o la resistència, definir la seva visió, missió i valors i mitjançant tasques creatives i motivadores com a jocs de rol, estudis de casos, targetes entre unes altres, les sessions personals i grupales són estimulants, un suport commovedor i eficaç, acompanyant-te cap a on t’agradaria estar.

Actualment, en aquest moment, col·laboro amb The Intern Group com a coordinador de desenvolupament professional i imparteixo el taller d’entrenament: dream-job versus reality.