MENU

Africa Fashion Week Barcelona

El concepte Africa Fashion Week va ser creat en 2009 per Adiree Communicacions, amb la intenció de situar l’estructura entorn de la indústria de la moda d’Àfrica i promoure en laces econòmiques internacionals i al mateix temps promoure marques d’Àfrica a escala mundial. El concepte ha el primer AFW es va celebrar en nova York en 2009 i des de llavors el concepte es va expandir a nivell mundial.

En 2013 Barcelona es va sumar a la llista de capitals europees que ja tenen esdeveniments de promoció dels dissenyadors de tota Àfrica, de nord a sud, d’est a oest passant pel centre i de tot el món Afro per convertir-se en una llançadora dels dissenyadors emergents i consagrats.

AFRICA FASHION WEEK BARCELONA és un esdeveniment anual oficial important de la moda que proporciona una plataforma als dissenyadors de moda i complements dels països d’Àfrica i de l’Univers Afro. AWB té com a propòsit augmentar la consciència del treball dels dissenyadors de moda africans i la costura d’inspiració africana, oferint múltiples oportunitats per mostrar el seu treball a una àmplia audiència. AFWB ofereix als joves afros l’oportunitat única de desfilar i d’obrir-se pas en el difícil i tancat món de les passarel•les de moda. Es tracta no solament d’exhibir peces de disseny, sinó també de lluir bellesa natural pròpia de la condició afro.

Lucre Mba Ndong és la fundadora i directora de Africa Fashion Week Barcelona. Maisa Sally-anna Perk la responsable de les relacions internacionals de AFWB16 i AFWB17. També va ser presentadora el 19 de juny de AFWB 16.