MENU

ExpresArte

ExpresArte un escenari obert, va ser fundat per Maisa Sally-anna Perk en 2009 i és com diu el nom mateix un escenari obert, acte-gestionat, amb una programació prèvia, dirigit a tots els artistes de disciplines artístiques vàries que vulguin mostrar i/o compartir el seu art.

L’objectiu principal crear un lloc on es pugui experimentar, provar coses noves, intercanviar, reunir-se, una espècie de laboratori dins d’una matriu càlida, acollidora, íntima, on un@ pot cometre fallades. El públic forma una part important d’ExpresArte i per això la seva intenció és que ho experimenti més des de dins que com a simple espectador; i que les barreres entre artista i públic siguin mínimes.

El públic també participa, a manera de crític d’art, mitjançant una llibreta de crítica constructiva que circula per l’espai durant la nit. Es tracta que els participants no siguin mai passius i, encara que no pugin a l’escenari, puguin deixar la seva opinió, sempre argumentada, sobre les actuacions.

De 26 abril 2009 fins a 2017 es van celebrar 36 ExpresArte en nou centres culturals diferents.

ExpresArte ha col•laborat amb 7 Dj/tècnic de so diferents, amb el que s’ha convertit també en una plataforma per a aquest tipus de professionals de la música.

Han participat més de 2.600 persones com a públic, amb una mitjana de 80 persones per esdeveniment i mes de 300 artistes provinents de diferents disciplines artístiques.

ExpresArte i la seva organitzadora també ha col•laborat amb organitzacions i associacions La col•laboració ha estat des de ser mitjancés entre l’artista i l’esdeveniment, gestió i adquisició d’artistes fins a coproductora o productora i o programadora d’aquest esdeveniments. Com one world summer camp, La carcola, Arc del virgen i uns altres.

Maisa Sally-anna Perk no solament és l’organitzadora de l’esdeveniment sinó també la presentadora que acompanya al publico durant l’esdeveniment.

“Tots els artistes m’han semblat genials i han sortit amb gran entusiasme i energia. Respecte al que hauria de millorar, no hi ha major observació que el dels propis artistes. Gràcies per compartir la grandesa del vostre ser. “

Aurora