MENU

Paraula d’una nena negra

La paraula d’una nena negra, és un conte teatralitzat que alhora combina el ball, el cant i titelles. La paraula d’una nena negra és d’una banda una versió familiar, adaptada de l’obra Paraula de Negra.

Sally és una nena negra que ve d’una família multicultural. Cada ancestre ve d’un altre país i això li sembla super fascinant i ella sap que un dia també viatjarà a un altre país per a viure aquí. Un dia Sally viu la seva primera experiència racista i quan Sally torna a casa i es tomba sobre el seu llit, comença un viatge pels països dels seus bis avis, avis i pares. El final del seu viatge conclou en una veritable celebració.

La paraula d’una nena negra compte les vivències de la petita Sally amb la multiculturalitat, el racisme la identitat i la manera com ella decideix de tractar-los.

El conte teatralitzat Paraula d’un nena negra es pot complementar amb el taller de teatre Una mirada a través de la lupa on a través de dinàmiques de moviment, jocs  explorarem  juntxs la nostra manera d’utilitzar els estereotips i els prejudicis