MENU

Vísceres

Un laberint. Set diferents espais a recórrer. Un batec com a guia. La Sang flueix, la Pell convida a l’espectador i ho converteix en un viatger receptiu cap a les sensacions del seu propi cos i les del cos en el qual s’endinsa. 

 Set dones. Cadascuna expressa la vivència d’un òrgan, un teixit, un procés metabòlic, amb la seva ressonància emocional i sensorial. Cada espai s’imprimeix amb l’experiència de qui ho representa i amb la vivència corporal de l’espectador que ho explora.

 Vísceres és una obra que combina teatre físic,dansa intergrada, teatre-sensorial, música i instal·lacions artístiques. Un viatge personal i col·lectiu on l’espectador recorre un itinerari compost per set diferents ambients, un espai físic que es presenta com un sistema corporal viu, una xarxa d’impulsos, moviments, estímuls i informacions. Una trobada amb set dones que ofereixen la vivència individual i social dels seus cossos i a través d’ells donen una altra resposta a les representacions culturals i qüestionen un model estètic de cos, per habitar el cos com a sistema integral físic, sexuado, emocional, mental i sensorial.

 En Vísceres el llenguatge corporal individual de cada membre i l’espai físic on es desenvolupa l’acompliment exerceixen un paper fonamental.

Per tant cada representació de Vísceres és única, adaptant-se tant a espais interiors com a espais urbans / exteriors com a carrers, places, parcs i boscos.