MENU

Dream Job versus Reality

El trabajo de tu sueño versus la realidad

La sessió de coaching Dreamjob versus la realitat estimula i guia la teva reflexió per millorar el desenvolupament professional i prendre mesures tangibles cap als teus objectius professionals.

Preguntes com: “Quin és un rol / títol que us fa entusiasmar? Quins són els teus punts forts? Quins reptes us trobeu a la recerca de feina? Quins són els punts forts i feblesi altres preguntes? “, converses grupals, jocs de rol, targetes flash, casos pràctics i jocs, facilita el procés de reflexió i l’ajuda a sortir de la seva zona de confort, a crear noves formes de pensar, augmentar la seva confiança i obtenir claredat entorn dels seus objectius, fortaleses i valors.

 

-“El coach  Maisa Sally-Anna Perk va donar als nostres interns un increïble taller de carrera. En aquest taller dinàmic i multifacètic, vam mirar primer als nostres somnis i desitjos més grans i després vam fer que aquests somnis siguin més tangibles i realistes. Va ser un taller molt pràctic i divertit! Descobrim els nostres punts forts i febles, teníem una discussió oberta sobre els passos que necessitem per assolir els nostres somnis i fins i tot feia un rol d’entrevista. La millor part era aprendre entre nosaltres i obrir els nostres cors i noves idees a noves possibilitats. El futur és brillant, arribem a les estrelles. “-