MENU

Paraula de Negra

Paraula de Negra és un itinerari biogràfic i al mateix temps un itinerari col·lectiu, sobre discriminació i com les identitats racials són construït. La paraula parlada és el plat principal combinat amb anècdotes, audiovisuals, dansa i canto / rap.

Paraula de Negra és una obra interactiva, fresca, emocional i desafiadora amb un toc d’humor, que no et deixarà indiferent

Maisa és holandesa, filla de pares de dues diferents continent (Surinam i Illa Maurici) amb ancestres d’altres continents. Ser de tantes diferents països i al mateix temps de cap és l’hil conductor de l’obra. La poesia (palabra hablada -spoken word) és el plat fort que està enllaçat amb textos teatrals, moments de dansa i cant.

Cada matís es converteix en un viatge, on l’espectador es capbussa en la mateixa experiència com si fos una càpsula de temps.

Viurem les experiències personals d’una dona afro-descendents, que alhora reflecteix les experiències de moltes afros descendents. I per cert la qüestió d’identitat, és una qüestió a la qual moltes i molts es poden relacionar, ja que no es limita solament a la població d’afros descendents, atès que és una qüestió universal i intemporal.